Mapa Sajta

Anketa o EU

Kada će Srbija da uđe u Evropsku Uniju?

Partneri

Naš banner


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
O Nama PDF Print

O Nama

Oduvek je važilo pravilo da čisti higijenski uslovi i pravilna disciplinovana organizacija radnog mesta zajedno sa osiguravanjem bezbednosti i zdravlja svih radnika jeste upravo osnovni zadatak svakog poslodavca, koji treba prvo da se pobrine za takvo radno okruženje svojih zaposlenih a tek onda da se fokusira na profit. Svedoci smo čestih nezgoda na radu, što uzrokovanih nedovoljnom bezbednošću i zaštitom, što nepažnjom na higijenu radnog okruženja. PA-MI.D.O.O je tu da svojim artiklima u ponudi, koji su usko vezani za higijenu na poslu, tačnije sredstvima za čiščenje i kućnom hemijom, izađe u susret Vašoj tražnji i da svojim proizvodima iz oblasti HTZ oprema doprinese Vašoj odluci da svoje kadrove zaštitite na najbolji mogući način.

PA-MI Beograd jeste preduzeće koje u svom asortimanu kućne hemije i htz opreme poseduje visokokvalitetnu robu po pristupačnim cenama a takođe poseduje i robu iz oblasti kotrljajućih ležajeva za određene mašine.

Imajući u vidu stanje na tržištu, našim kupcima često izlazimo u susret sa velikim pogodnostima poput raznih količinskih popusta i akcija, stoga pregledajte našu web stranu, upoznajte se detaljnije sa nekim novim proizvodima u sferi kućne hemije najrazličitije namene, pogledajte i kontaktirajte nas u vezi sa artiklima htz opreme i videćete zbog čega se na kraju, saradnja sa nama, isplati.

 

Direktor, Dejan Pavlović